Vi finder din drømmebil på bestilling

Vi har stor erfaring med at hente biler på bestilling fra udlandet. Igennem årene har vi hjulpet mange kunder med deres drømmebiler. 

Hvordan er processen - de 3 trin

bilen findes

Er din drømmebil ikke på vores lager, så søger vi auktioner og på nettet i udlandet. Den tyske pendant 

bilen hentes

Vi sørger for hjemtagelse af bilen. Når den kommer til landet, kommer den igennem vores omfattende klargøringsprogram.

Du bliver kørende

Du får bilen enten som kontantkøb, billån eller leasing. Vi hjælper dig med den rigtige finansieringsform.

fordele ved import

Udlandet er et større marked

Import er for dig hvor bilen umiddelbart ikke findes på det danske marked. Det kan være, at du søger en bestemt udgave, farve eller motorvariant. Især elbiler er populære at finde i udlandet for tiden.

SPar dig besværet og risikoen

Vi har agenter i udlandet til at tjekke din bil igennem. Vi køber ikke biler ind vi ikke kan indestå for. Så du er sikker på at finde en vare i mindst lige så god stand og kvalitet som vores biler i udstillingen. Vi er tysk talende, og kender alle importregler samt danske moms- og registeringsafgifter, så har ingen risiko.

du får mere glæde af bilen

Glæden ved en bil du selv af udpeget giver dig bare meget glæde. Det føles næsten som at have bestilt din egen fra fabrikken!

Jeg hjælper dig med import

Vi er klar til at hjælpe dig med din næste bil, er du?

Daniel Lindberg

indehaver, indkøb og salg

Efter mange år i branchen, har vi øje for den gode bil. Vi håndplukker netop de modeller, som er attraktive på markedet og du finder ikke sminketlig hos os. Jeg hjælper dig med finansiering, forsikring, ekstraudstyr og naturligvis en velholdt og driftsikker brugt bil. Du kan derfor køre fra vores forhandler og være tryg ved din handel. 

Book prøvetur

Beregn byttepris