billån og finansiering gjort nemt

Selskaber vi samarbejder med:

Vi er stolt af at have et samarbejde med Santander og AL-Finans, hvilket er et selskab under Arbejdernes Landsbank. 

Vi tilbyder også leasing, som finansieringsform igennem AL-Finans.

bILLÅN UDEN UDBETALING

Vi tilbyder lån uanset om du ønsker med eller uden udbetaling

LAVE RENTER

Vi samarbejder med de bedste i branchen, så du altid er sikker på en konkurrence dygtig rente på lånet

BLIV GODKENDT I DAG

Vi kan få svar på en ansøgning indenfor kort tid. Du er derfor kørende fra os og har styr på finanserne

FÅ ET LÅN SKRÆDDETSYET TIL DIG

Få skræddetsyet et billån af os netop til dig og dit bilbehov. Vi tilbyder billån både med fast og variabel rente samt med og uden udbetaling.

BLIV KLOG PÅ BILLÅN

Hos os som bilhandler kan du få et billån hurtigt og nemt. Du slipper for at skulle i banken og vente flere dage på din ansøgning. Vi tilbyder lån til alles behov, og du kan blive kørende i din nye bil fra os samme dag.
Helt simpelt, så er et billån en afdragsordning hvor du betaler bilen af over nogle år. Der er mange finansielle begreber, som oftes kan være en hovedpine. Vi gør det nemt for dig at forstå.

Renten er den procentsats af bilens pris du betaler – altså prisen som det koster at låne pengene til bilen. Det er her banken tjener sine penge. Jo lavere renten er desto billigere er lånet oftest. 

Du kan finansiere din bil med eller uden udbetaling. Udbetaling er typisk 20% af bilens købspris, som betales ved overdragelse af bilen. Hvis man lægger en udbetaling vil lånet oftest være billigere som tommelfingeregel. 

Løbetiden er de måneder som lånet strækker sig over. Mange låner til bilen over 8 år (96 mdr.) men oftere kan det være en god ide at lave et kortere lån hvis man skifter bil før lånet udløber. Jo længere lånet er desto mindre betaler man ofte i månedlig ydelse, men det tager længere tid at betale af.

Dette er beløbet som du afdrager på bilen hver måned. Dette vil oftest blive betalt fast igennem en PBS aftale. Det er vigtigt, at den månedlig ydelse ikke bliver højere end din økonomi kan bære.

Vi kan tilbyde billån lige til dig. Vi kender til både finansiering og bilbehov, og du er derfor sikker på at få den rigtige rådgivning. Du slipper for at vente flere dage på et bankbesøg ved at klare finansieringen igennem os som bilforhandler. 

Alle spørgsmål er velkomen. Noget du er i tvivl om? Så tag fat i os her.

Fordele ved billån hos AL-Finans og Autohuset Lindberg & Koch

Book prøvetur

Beregn byttepris