bilforsikring gjort nemt

Det har aldrig været nemmere at få bilforsikring på din bil - uanset alder, bopæl og antal år med egen bil! Vi er stolte af at have en samarbejde med Tryg, læs mere om dine muligheder her

BLIV kørende i en forsikret bil samme dag hos os

Bliver du også træt af at skulle indhente tilbud på din bilforsikring? Hos os er du sikret en skarp pris og svar med det samme, du er kørende på dagen med en forsikring skræddersyet til dig

spar penge

Ved at få et tilbud på bilforsikring hos os er du sikret en god pris. Du får rabat på min. 20% hos Tryg igennem os!

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din bilforsikring, også som ny bilist

Du får et uforpligtende tilbud, så du altid kan vælge frit! Som ung kan du spare penge på bilforsikringen ved at samle dine forsikringer hos Tryg.

Fordele ved bilforsikring hos tryg*

Mindst 20% Rabat

Du kan få mindst 20% igennem os på din bil forsikring

Få Tryg vejhjælp

Skulle uheldet være ude, så kan du få hjælp af 24/7 Tryg Vejhjælp, hvilket tilbydes mod en lav merpris

Bliv hurtigt elite bilist

Er du fyldt 30 år er du automatisk elitebilist og får den billigste bilforsikring. Jo mindre du kører, jo billigere er din bilforsikring. Derfor kan du altid justere dit årlige kilometerforbrug hos os, så du ikke risikerer at betale for meget. Skulle din bil få en skade eller to, stiger prisen på din bilforsikring ikke – og du slipper for overraskelser i dit bilbudget.

Også for dig som er ny bilist

Som ung kan du spare penge på bilforsikringen, hvis du kører godt og samler dine forsikringer hos os. Ungdomsforsikringen YoungLiving giver 15 % rabat på bilforsikring til unge uanset om du er 25 år eller 21 år. Du kan også vælge Tryg Drive, hvor du har intet at tabe, kun penge at spare.

Også til leasingbiler

Når du leaser din bil, skal du selv sørge for ansvarsforsikring, kaskoforsikring og øvrige dækninger. Nøjagtig som, hvis du ejer bilen. Når du afleverer din leasede bil efter leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en hjælp. Læs mere om vores leasingforsikring og beregn pris på din leasingforsikring.

Få ansvar og kasko

Med en bilforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. Kaskoforsikringen dækker, hvis din bil bliver stjålet eller får skader i et uheld. Beregn pris på din bilforsikring her på siden, så får du hurtigt en pris.

Alle de vigtigste dækninger

Vi kan holde dig ekstra godt forsikret med; førerforsikring, friskade- og glasforsikring samt parkeringsskader.

*information fra Tryg’s hjemmside. Der tages forbehold for tastefejl. Læs mere om deres forsikring her

vil du have et tilbud?

Så tøv ikke med at kontakte os

Book prøvetur

Beregn byttepris